Opening van nieuwe Xerox-showroom in België

Op 13 september 2022 vond de openingsceremonie plaats van de nieuwe Belgische Xerox-showroom in Zaventem.

Na de welbekende « lintknip »-traditie sprak François Bourzeix, president van Xerox Frankrijk/België/Luxemburg, over de uitdagingen van de vierde industriële revolutie.

Het doel van het bedrijf is de prestaties van zijn klanten en resellers te verbeteren door hen te helpen informatie te beheersen. Xerox ondersteunt hen bij het gebruik van « intelligente » informatie als hulpmiddel om hun eindklanten te begrijpen.

De Xerox-teams demonstreerden vervolgens hoe end-to-end automatisering en online digitale afwerking, gecombineerd met omnichannel handel, drukkers kunnen helpen om een duurzame positie in de markt voor grafische communicatie te verwerven.

Gedurende twee dagen konden de gasten kennismaken met de nieuwe lokalen die zijn uitgerust met Primelink, Versant en Iridesse digitale persen. Deze persen zijn allemaal modulair en schaalbaar: ze kunnen worden geconfigureerd in vierkleurendruk of met speciale kleuren zoals wit, transparant, fluorescerend en metaal.

De strategie van Xerox richt zich op verschillende, belangrijke bezorgdheden van zijn klanten:
  • Het streven naar winstgevendheid door het aanbieden van toepassingen met een hogere toegevoegde waarde. Het idee is om uit de prijzenoorlog te geraken bij gewone vierkleurendruktoepassingen: vaak is er heel weinig afwerking nodig om een « premium » effect te creëren.
  • Kostenbesparing door het overbodig maken van nabewerkingen: de geavanceerde automatisering geldt zowel voor zuivere vierkleuren- als voor gecoate producties, aangezien hetzelfde belichtingssysteem wordt gebruikt.
  • Milieu-overwegingen: de xerografische technologie is niet energie-intensief. Het verbruik is hetzelfde wanneer vier speciale kleuren worden gebruikt in plaats van vierkleurendruk of wanneer twee speciale kleuren worden gebruikt naast vierkleurendruk. Het afdrukken gebeurt in één keer en op volle snelheid. Bovendien kan het papier achteraf worden ontinkt.
  • De zoektocht naar differentiatie op de markt door nieuwe creatieve mogelijkheden te bieden, of u nu adverteerder of communicatiebureau bent.

Speciale gastartieste Véronique Milioni creëerde voor de gelegenheid een genummerd kunstwerk, verfraaid op Iridesse met het vierkleurenproces + Goud en Clear toners. Bezoekers konden een majestueus hert in glinsterende kleuren en zijn mantra « Dream Bigger, Go Glitter! laten signeren.(“Droom groot, schitter”)

Wat de omvang van uw bedrijf ook is, onderscheid u van de massa met Primelink, Versant of Iridesse persen en online digitale afwerking!

Posts associés

Recevoir les informations

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Pour en savoir plus sur notre politique en matière de protection des données, lisez notre Charte de confidentialité.