Een beloftevolle toekomst dankzij de Iridesse pers : Getuigenis klant

Drukker Pégase, gevestigd in Laval (France), drukt sinds 15 jaar « anders », in overeenstemming met de visie en de behoeften van zijn klanten.

In 2022 kocht de manager van het bedrijf, Jean François Madiot, een Iridesse™-pers op advies van het bedrijf AJP – Authorised Xerox Dealer, waarmee hij een upgrade naar een hoger marktsegment kon maken. Hij getuigt:

Dankzij deze nieuwe tool kunnen we aan kwaliteit en productiviteit winnen. Terwijl we voor sommige creatieve papiersoorten nog verplicht waren om in offset te werken, kunnen we nu dankzij de Iridesse™ pers digitaal gaan. Bovendien stelt deze machine ons in staat om opdrachten zeer snel uit te voeren en dus meer flow op te vangen. Dit is zeer competitief.

Jean-François Madiot en zijn team

Iridesse™ automatisering biedt meetbare voordelen voor vierkleurendruk en, nog belangrijker, stelt u in staat verder te gaan dan CMYK!

Met een 5e en 6e kleurenstation dat in één keer drukt, op de nominale perssnelheid – 120 ppm (A4), 52-400 g/m² – met perfecte kleur-naar-kleur registratie, kunt u uw klanten nog meer hoogwaardige opties bieden.

Deze Color FLX technologie heeft Jean-François Madiot overtuigd…

Bij Pegasus hebben we ervoor gekozen ons van de concurrentie te onderscheiden door in te zetten op complementaire kleuren. Wit is een echt concurrentievoordeel omdat er veel vraag naar is, vooral voor het drukken op donkere achtergronden.

Metallic kleuren maken het mogelijk opvallende en originele visuals te verkrijgen en fluorescerende kleuren brengen een echte nieuwigheid. Transparant ten slotte is interessant omdat het ons de mogelijkheid biedt onze klanten een alternatief te bieden voor de traditionele selectieve vernis. Het is voordeliger, maar net zo zichtbaar

Waarde toevoegen met online digitale verfraaiingen

De Xerox Iridesse digitale pers is de juiste keuze voor bedrijven die hoogwaardige, creatieve en milieuvriendelijke afdrukken willen produceren en tegelijkertijd willen gebruik maken van geavanceerde automatisering om de productiviteit te verbeteren en de kosten te verlagen!

De kenmerken van de pers ontdekken : Iridesse
Meer informatie in deze video : Iridesse

Drukker Pégase : website
Klantenverhaal gerealiseerd door AJP, IT-specialisten en erkend Xerox-dealer : website

Posts associés

Recevoir les informations

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Pour en savoir plus sur notre politique en matière de protection des données, lisez notre Charte de confidentialité.